Bizmilla Wedding Center

Program Reseller Bizmilla

PENGENALAN

BIZMILLA HOLDINGS SDN BHD adalah syarikat milik Usahawan Selebriti Mila Jirin. Jenama BIZMILLA telah berada di pasaran dari tahun 2013. Antara perniagaan dibawah jenama Bizmilla ialah Bizmilla Wedding Centre di Selangor, Kuala Lumpur dan Johor Bahru, Bizmilla Kitchen, Bizmilla Bridal Factory, Cakesmilla yang beroperasi di Puchong Selangor dan Johor Bahru.

Bizmilla juga terlibat didalam industri perlancongan dan umrah dibawah pengurusan Bizmilla Travel & Tours. Bizmilla terus berkembang dengan penglibatan didalam industri perniagaan baru iaitu HurryHurry Delivery, Bizmilla e-Grocer dan yang paling terbaru Bizmilla Store yang memasarkan pelbagai jenis produk secara atas talian.

PERNIAGAAN KAMI

PROFIT SHARING (PERKONGSIAN KEUNTUNGAN)

Terdapat 2 jenis perkongsian keuntungan iaitu BASED PROFIT SHARING (BPS) dan juga ADDITIONAL PROFIT SHARING (APS)

Penerangan Ringkas

1. Apakah Profit Sharing ?
Profit sharing adalah perkongsian keuntungan diantara syarikat dan re-seller (penjual)

2. Apakah Based Profit Sharing (BPS) ?
Based profit sharing adalah perkongsian keuntungan asas yang diberikan sama rata kepada semua reseller sebanyak 10%. Pembayaran pertama pada 18hb berdasarkan jumlah jualan pada 1hb – 15hb dan Pembayaran Kedua pada 4hb berdasarkan jumlah jualan pada 16hb – 30hb/31hb

3. Apakah Additional Profit Sharing (APS) ?
Additional profit sharing adalah perkongsian keuntungan tambahan kepada semua re-seller yang mencapai target jualan yang telah ditetapkan. Additional Profit Sharing (APS) ini akan dikira mengikut tier yang telah ditetapkan dan APS ini akan dimasukkan kepada semua re-seller pada 4hb setiap bulan. Pengiraan bermula dari 1hb – 30hb/31hb (1 bulan). Kesemua Additional Profit Sharing (APS) ini akan automatik RESET bagi bulan berikutnya.

PERKONGSIAN KEUNTUNGAN MENGIKUT TARGET SALES

PERCUMA

PENDAFTARAN SEBAGAI RESELLER RASMI & BAHAN PEMASARAN